Νέα Εφαρμογή – Photo GPS Cam

Το “Photo GPS Cam” είναι o πιο απλός τρόπος να σώσεις τις συντεταγμένες σε μια φωτογραφία, καθώς και να μοιράσεις αυτή με συντεταγμένες.

Η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά σε κινητά τηλέφωνα (smartphones) και ταμπλέτες (tablet) με λειτουργικό σύστημα Android και είναι δωρεάν. Προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία της εφαρμογής είναι η λειτουργία του δέκτη GPS της συσκευής.

Νέα Εφαρμογή – “Δήμος Παγγαίου”

H iforest σε συνεργασία με τον Δήμο Παγγαίου έχει δημιουργήσει την δωρεάν τουριστική εφαρμογή «Dimos Paggaiou».

Η εφαρμογή Δήμος Παγγαίου (DimosPaggaiou) είναι o καλύτερος ψηφιακός οδηγός  για τους χρήστες που σκοπεύουν να επισκεφθούν  την περιοχή του Δήμου Παγγαίου. Μέσω της εφαρμογής οι χρήστες μπορούν εύκολα να βρούνε τις καλύτερες παραλίες, μνημεία, μουσεία, λιμάνια, ξενοδοχεία και να επισκεφθούν τα πιο όμορφα αξιοθέατα, ανακαλύπτοντας τα μυστικά της περιοχής.

Νέα Εφαρμογή – “Climb in Greece”

Η iforest συνεχίζοντας την παράδοση δημιούργησε την τρίτη της εφαρμογή σχετική με την ύπαιθρο και συγκεκριμένα με τα αναρριχητικά πεδία, η οποία είναι και ΔΩΡΕΑΝ.

Το “Climb in Greece” περιέχει πάνω από 80 αναρριχητικά πεδία και είναι ένας πλήρης οδηγός για τα αναρριχητικά πεδία στην Ελλάδα.

Νέα Εφαρμογή – “Camping Greece”

Θέλετε εναλλακτικές διακοπές; Τα κάμπινγκ πάντα αποτελούν την καλύτερη πρόταση. Όχι μόνο γιατί είναι πολύ πιο οικονομικά από τις διακοπές σε ένα ξενοδοχείο αλλά διότι σας δίνεται η δυνατότητα να μένετε στη φύση.

Η iforest.gr δημιούργησε την εφαρμογή "Camping Greece" με 280 κάμπινγκ στην Ελλάδα η οποία είναι η πιο πλήρης και ενημερωμένη εφαρμογή για κάμπινγκ στην Ελλάδα.